HAPPY FRIDAY EVERYONE!





ROSA ARMBANDET ♥

Hej alla fina!
Vilket underbart väder vi hade igår! Hoppas bara att den dimman som är nu lägger sig så att det blir lika fint till  helgen. Imorgon ska jag föresten göra ett litet hemlighetsfullt besök i huvudstaden. Bara att vänta och se hur framtiden ter sig.

Vi har nog alla levt i närheten av nära & kära som drabbas av cancer i olika former. Idag fick jag ett gulligt mail ifrån Lindex där Rosa bandet var i fokus. I år har Lindex har tagit fram ett tuggummirosa armband för oss som vill stötta bröstcancerforskningen lite extra. Armbandet finns i alla Lindex butiker samt på webshopen, om du köper ett online får du föresten frakten gratis

Det är Lena Philipsson och Per Holknekt som designat årets Rosa band

Vi ses senare!
Kramar




Hej härliga måndag!
Nu ska jag bege mig in mot tågstationen och min 7 timmar långa
resa hem till min stora kärlek.

Som jag längtar efter dig

HEMMA HOS GYNNING



Surfade in hos finaste Carolina Gynning och hon har verkligen ett vackert vardagsrum. Såklart hon har det föresten. Om man ägen en Busnel kavaj så hat man såklart
gardiner från golv till tak & en vit heltäckningsmatta.

Kul att hennes kille sitter och spelar tv-spel. Ser ut att vara nya NHL spelet. I så fall har jag och Carolina 2 saker gemensamt och det är inte mina nya ridbyxlår.



GRATTIS PAPPA ♥

God eftermiddag på er!
Vilket superhärligt höstväder vi har idag! Visst blir man glad? :) Jag har precis kommit hem ifrån Birsta, lyckades hitta en praktisk present till pappa och lite smått & gått till mig. Visst låter föresten en " praktisk present"  som en typisk, urtråkig pappa-present? Haha. Väger upp detta med lite godsaker ifrån Sicilien.
Nu blir det till att invänta middag och alla släktingar som kommer på kalaset.
Det ska bli kul och se alla igen!

Jag & min älskade farmor på loppisen igår

Hittade en romantisk brudkista med en massa ryamattor i


Sköt om er
Kram






ATT GÅ PÅ LOPPIS EN LÖRDAGSFÖRMIDDAG

Toodeloo!
Jag, farmor & mamma tog oss en liten höstutflykt till Svartviks Herrgård där dom har ett gigantiskt loppis. Hur mysigt är det inte att gå runt och strosa bland alla grejjer, ta en fika och bara njuta?




Jag hittade två stolar & en fin liten våg som jag ska visa imorgon

Sov Gott
Kramar

LITE ACTION I VARDAGEN

Hallå mina vänner!
Vet ni vad? Nu när jag äntligen tagit semester för att åka upp till mitt älskade Sundsvall, ja vad händer då? Jo den här snuvan jag burit på i mer än 1 månad bryter ut och jag lyckas bli dunderförkyld på tåget hit , feber och hela skiten. Jisses vilken otur jag har alltså, jag som har sååå mycket roligt att de fram emot. Jag har varken tid eller ork att vara sjuk.

Igår på tåget, mitt i detta snörvlande (stackars karl som satt brevid mig, han måste varit livrädd) så upptäcker jag att jag har sambons lägenhetsnycklar med mig i väskan.
S. U. C. K.
Klockan är 16:30, alltså har fastighetskötaren gått hem för dagen och
telefontiden hos fastighetsägaren är stängd sedan länge.  
P. U. S. T.  Ringer till Securitas och ber dom bryta upp låset i femtioelvabitar men hinner ångra mig och Jacob åker och prövar lyckan på fastighetsägarens kontoret i stället. Lyckligtvis får han tag i en av personalen som otroligt nog råkar jobba övertid just idag. Efter lite övertalning låter hon Jacob skjutsa henne hem till oss för att öppna dörren.

Tack gode gud för att jag har en snygg, härlig sambo med dom finaste hundvalpsögonen man kan tänka sig.

Massa kramar


GRÅDASSIG ONSDAG

God morgon Sunshines!
Här kommer ett inlägg från någon som inte alls är på något solskenshumör idag. Imorse när klockan ringde fick jag lov och sätta mig en stund på sängkanten för jag var så yr, känns som jag drömt 1000 olika drömmar och visste knappt om det hade hänt på riktigt eller ej. 
Det första som slår mig sedan är  - Gaaah, hur mycket kan det regna egentligen? Varje jäkla dag, samma visa!  Morgonen fortsatte självklart i samma förvirrade anda. Inga kläder att ta på mig (?) , känner mig blek som ett lik, (förvisso sant) upptäckte att mitt favorit halsband gått sönder (nej!) & kom självklart försent till jobbet (pust). 
Ja you name it,  bra start på dagen.

Föresten, jag såg reprisen på Svenska hollywoodfruar igår. Fy bövelen vad den där Gunilla är hemsk! Hon körde med riktigt fula knep för att få med sig sin lilla tjej till ett event där hon skulle ställa sig på scen och sjunga. Flickan hade precis haft feber och var super krasslig i halsen. Plus att hon inte ville!
Stackars liten, riktigt jobbigt och se på!
 

Hoppas ni får en bra lill-lördag!
Kram


TAKE A BRIGHT VIEW OF LIFE ♥


SWEET THUESDAY ♥

Hej alla fina bönor!
I övermorgon åker jag ju hem till Sundsvall och jag kan knappt vänta tills jag får träffa vänner & familj! Det är nästan så jag ser fram emot att mysa ner mig på tåget i 7h med datorn och massa tidningar. Oops vad jag kommer få ångra att jag har längtat efter tågresan, jag som brukar bli rastlös mellan Stockholm - Uppsala.

När jag är hemma ska jag även göra ett besök hos Nordljus . Det finns så himla mycket fint i deras butik och på webshopen.

Utanför butiken

Visst är det fint att blanda olika ljusstakar? Olika höjder, olika material

Mossa är otroligt fint att dekorera med nu på hösten, både ute i stora krukor och som på bilen ovan när mossan möter råa rustiga material .

Hoppas ni får en bra dag!
Kram


SKÅNSK KALOPS

Fick bara lov och visa er min goda höstgryta, hur enkelt & gott som helst


MYSIGA HÖST ♥

Hallå godningar!
Hoppas ni alla haft en härlig helg och njutit till fullo av det fina höstvädret
Vaknade tidigt imorse och hade energi till att ta ett "röj" här hemma, så innan kl 11:00 hade det städats & putsats i varje vrå. Jacob tyckte nog att det var liiite för tidigt att dra igång dammsugaren men eftersom detta inte hör till vanligheterna
(och att han inte ville städa själv ;) så fine .
Efter det besökte jag 2 loppisar i Majorna där jag tyvärr inte hittade något fint och sedan bar det iväg hem för att dra med mannen till
hans "värsta-stället-ever" (Ica Maxi) som bärhjälp.

Nu står en kalops på spisen och en jäsande deg på bänken



Några bilder ifrån vår lilla "hajk" igår

Nu blir det till att varva ner!
Ha en mysig kväll!
Kram




EN TIDIG LÖRDAGSMORGON

Försökte  mig på att göra ägg-♥-n vilket var svårare än jag trodde, men visst kan man skymta en form av ett hjärta? Nu ska vi dra på oss friluftskläderna och traska i skogen, kanske lyckas jag även övertala mannen att svänga in på någon mysig loppis ;)

Hoppas ni får en strålande lördag!

Massa kramar



FABULOUS FRIDAY!


Äntligen är fredagen här! Solen skiner för fullt och imorse var det bara +5 grader i luften så vilken härlig höst-feeling man fick den korta biten mellan bilen och jobbet :)

Ha en riktigt bra fredag
Kram


THURSDAY BLOODY THURSDAY

Ikväll har vi en sprudlande glad norrländsk virvelvind här. Det får mig och längta hem till Sundvall mer än vanligt!
Behöver jag säga att jag hoppas att dagarna ska gå fort, fort, fort tills nästa torsdag!?


Så här glad är jag att det är fredag imorgon!
Hoppas ni haft en härlig dag!
Massa Kramar

LUNCHTID


2 värmrätter tack!

KURT NILSSON ♥

Todelooo!
Har helt snurrat in på Kurt Nilsen igen, hans röst är verkligen helt amazing!

Här sjunger han, Holm, Fuentes & Lind The River med Springsteen.
L . O . V . E


MONDAY EVENING

Hallå mina vänner!

Tanken idag var att åka till golfbanan och spela lite golf men viiips så kom den ack så härliga orkanen Katia och gjorde sig påmind. Oj oj vad det regnar och blåser ute! Det regnade till och med in genom ventilationen ovan för fönstren, eller fönsterluftarna som jag brukar säga :)

Idag blev det Mexikanska köttbullar till middag, passar bra en ruskig dag som denna

Muttis tomater är dom alllra godaste! Kostar några kronor extra men det är dom värda

Mums!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se den sista snutten av Ensam mamma söker.

Trevlig kväll!


ESTER ELENORA ♥




Visst är Ester Elenoras höstkollektion underbar? Sådär fluffigt romanstiskt! Vill ha ♥

SJUKSTUGA

Hej raringar!

Nu har jag pallrat mig upp i soffan, ätit soppa & ostmacka och snart är det äntligen dax för premiären av Bonde söker fru.  Jag & min täppta näsa ska inte göra många knop ikväll så ha det så gott!!


Lite höstinspiration

Kram



HEJA SVERIGE

God kväll tjejer!
Börjar med att be om ursäkt för min trista frånvaro, både min söndag, måndag & tisdag har varit väldigt gråa. Är inte alls på topp men jag ska inte tråka ut er med min krasslighet! Den glömmer vi bums!

Sitter och organiserar bilderna från Italien medan Sverige - San Marino rullar på i bakgrunden. Det verkar inte gå så bra för Sverige för jag hör en hel del
pustande ifrån min andra hälft. Aj, aj, aj!
Här är iaf ett litet axplock från de första dagarna

Första morgonen

Apelsinerna var helt underbart goda!

Favoritklippan nedanför vår balkong, dit gick vi efter en dag på stranden.

Kortspel, oliver & vin

Ha en soft tisdagskväll!
Kram





RIGHT NOW

Hallå raringar!

Nu ska jag bege mig ner mot stan! Ha en härlig kväll!!
Kram



HAVE A NICE FRIDAY ♥


EN LITEN KVÄLLSHÄLSNING ♥

Hej finisar!
Vi har precis kommit hem och jag har en envis & jobbig huvudvärk som verkligen inte vill ge med sig. Det är segt att inte känna sig tipptopp,  igår somnade jag till och med som en stock halv tio. Hoppas det inte är flunsan som är på g.

Det blev ett nybakat supermummsigt bröd till middag idag, hade inte ork för något stort middagsfix men detta dög fint även till mannen.




Lilla hjärtat till mig & Farbror August till honom

Massa kramar





DET LUKTAR HÖST

Hej första veckan i September!
Oj vilken härlig höstmorgon vi har idag. Sol, höstfräsch luft och nästintill frost på buskarna utanför. Härligt!!


Trevlig dag alla söta!!

Kram


RSS 2.0