JAG LEVER

Knappt. Är så extremt jetlaggad.. Vi kom hem sent i tisdagskväll och lyckades sova förbi både klocka & sysslor, vaknade kl 3 på eftermiddagen och fick inte en blund i natt. 1,5h innan vi skulle gå till jobbet imorse kläckte Jacob ur sig - Ja det skulle va gott med en prickikorvmacka sen kilade han iväg till köket. Kände mig helt energilös hela dagen, gick runt som en zombi och det till trots har vi lyckats tagit tag i tvätten. En klapp på axeln till oss.

Nu blir det en kopp te & ett avsnitt av Greys. Härligt



BACK TO SWEDEN

Nu checkar vi ut och åker hemåt

EN VÄLDIGT FIN DAG

Igår kom vi till hotellet där bröllopet ska äga rum. Väldigt fint måste jag säga och det känns skönt att komma bort ifrån storstan, det tar mer på krafterna än man tror. :/ Ikväll står det bröllop på schemat och jag har laddat med en "macka" & en extra söt kaffe ifrån Dunkin Donuts för att fylla ut klänningen lite. Naglarna är gjorda o håret väl inpackad med ett extra mjukt balsam. Extra allt är verkligen något amerikanerna verkar gilla.. inte mig emot dock. Ett tag.
Imorgon åker vi förövrigt hem till lilla Sverige igen.






LETS GO RANGERS ♥ SARAH JESSICA PARKER

Ah vilken spannande kvall! New York Rangers emot Florida Panters i Madison square garden, riktigt haftigt och vilket tryck det blev nar Rangers gjorde 1-0! Jacob trivdes ungefar lika bra som jag har gjort pa Sephora ;)
Bra shoppingdag for ovrigt, vi bada kom hem med en hel del pasar och inte alltfor ont i fotterna.


Och vet ni!? Igar slank vi in pa en mysig italiensk restaurang i West Village & vem satt inte i langst inne i hornet om inte sjalvaste Sarah Jessica Parker! Hon var sa javla vacker alltsa, forsokte spela cool men det enda jag ville var att springa fram och fraga om jag fick ta ett kort. Knappt nere pa jorden an och ler sa fort jag tanker pa det.
Restaurangen heter Morandi forovrigt.

Nu ska vi ut och ta en ol. Bye!


2 DAGEN

Hej pa er!
Resan gick jatte bra, dock lite problem att lokalisera vara vanner som akte med ett annat bolag an vi  :) Igar kan man latt saga att vi hade en aktiv dag. Soho, Brooklyn Bridge, Flea Market, Brooklyn Brewary, Doc Caminos & Times Square.. Skriver mer om det senare men det var verkligen en helt underbar dag, speciellt bryggeriet som var nagot alldeles extra.
Idag blir det lite lugnare och vi ska antligen ga ut pa stan. Vi bor granne med Macys, Forever 21 och Sephora. Man kan saga att Jacob far halla mig hart om handen for att inte dras in i butikerna ;)

Ah foresten, vi har kopt biljetter till NY Rangers och Florida Panters pa Madison Square Garden pa tisdag!!! :)

Over and out


Jacob lyckades glömma sina pengar hemma så...

Jacob lyckades glömma sina pengar hemma så det blev en extra runda med taxin. Jag fick veta att min väska vägde 18,3kg vilken innebär att jag har enbart 1,7kg kvar att shoppa för :/


Testar att mobilblogga :)

Testar att mobilblogga :)


BARA 1 NATT KVAR

Äntligen börjar det dra ihop sig för mig och mitt hjärta att åka till New York. Det känns som att jag har längtat efter den här dagen i evigheter. När Jacob frågade om jag ville följa med till USA för att gå på en av hans bästa vänners bröllop hade vi bara varit tillsammans några veckor men trots det hade jag inte en tanke på att tacka nej.
Det är vi två lixom.



På nyår fick jag träffa Max & Fide som också ska vara bestmen på bröllopet och deras tjejer Lisa & Alex. Riktigt härliga tjejer och jag tror vi kommer få det hur roligt som helst! :)


HÖG PÅ REDBULL

Herrejösses vilken röra det är här hemma. Hittar inte det jag vill och varför i h***** har jag haft köpstopp??!! Jag har ju ingenting att packa med mig! Och varför har jag inte börjat planera allt jag ska fixa innan? Att man inte lär sig, inte första gången jag är ute i sista minuten precis. Grr..
Och hur kan Jacob vara så lugn när han inte ens har fixat en resväska och tar sig tid att jobba över? Jag blir ju stressad åt honom.

3 DAGAR KVAR


LITE BILDER FRÅN I LÖRDAGS


:)

Idag skrev jag på för en ny lägenhet, JIPPIEYEY vad glad jag är!!!!!! :)

DRESSED FOR SUCCESS ♥


IDAG INSPIRERAS JAG AV FRIDA FAHRMANS OUTFIT


TANKSPRIDD?

Jag och en kollega var och skulle köpa thai på lunchen. 1 minut innan så hade jag tagit ut pengar i bankomaten och när jag väl skulle betala så hittade jag inte hundralappen.. suurt och så klantigt att glömma pengarna i bankomaten. Igen dessutom.

10 min senare ringer en kassörska på banken och frågar om jag tappat en 100-lapp. Snacka om röta! :)


TUNNBRÖD

Hittade ett recept på mjukt tunnbröd idag och kunde inte släppa det så det var bara att kila direkt till affären efter jobbet. Trots en sväng av uruselt humör, ingen energi & en seg kassakö (vad tänker tanten längst fram med när hon stoppar upp hela kön för en 50 öring?) så skulle jag baka punkt slut. Hade inte riktigt tänk mig att det skulle ta sååå lååång tid att steka mackorna och tillslut var vi båda så trötta att vi bara stod och fnissade. Fick bli mackor & te till middag idag framför 99 saker man måste göra innan man dör och det är ju inte fy skam det heller :)




p.s mackorna var värda allt slit ;)

HAPPY MONDAY


Brillorna kommer ifrån Le Specs, heter Lord Curios och jag är tokförälskad i dem!
Jacob kan inte riktigt förstå min längtan efter ett par solisar med spegelglas, eller norrlandsbrillor som han kallar det. Men hur snygga är dom inte?! Jag ser mig själv glassa runt i NY iförd ovan med händerna fulla med nya inköp ;) Bara 10 dagar kvar nu.

Är det så att vi norrlänningar har en grej för pilotbrillor med spegelglas?


PERNILLA ANDERSSON

http://www.youtube.com/watch?v=3mg8mjI-uh0

TIPS!

Var och såg bröderna Coens nya film True Grit igår och den var riktigt bra! Jag brukar vanligtvis inte gilla westernfilmer men denna var verkligen något speciellt :)


RECEPT ♥ ÅKES EMINENTA SLÖBRÖD

Ingredienser

14 dl vetemjöl special, (jag använde hälften manitoba cream)
0.5 tsk torrjäst
2.5 tsk salt
7 dl vatten, knappt

1 rejäl järngryta, brödform etc.

Gör så här

1. Dag 1
Blanda alla torra ingredienserna i en stor bunke, gärna en med lock till.

2. Häll över vattnet och rör ihop till en deg. Men du behöver bara röra så mycket så att allt blandar sig, inte mer!

3. Sätt ett lock på bunken eller en plastfilm och ja, låt den degen jäsa helt enkelt. Gärna på något varm ställe om du har, det gillar degen. 18-24 timmar vill den jäsa.

4. Dag 2
Fräs igång ugnen på 260 grader.

5. Ställ järngrytan med lock i ugnen och låt grytan bli lika varm som ugnen.

6. Medan grytan blir varm häller du ut degen på ett mjölat bord och viker ihop den. En gång från varje sida, som ett snyggt paket. Degen kan vara väldigt lös, men du får skrapa ihop den så gott som det går.

7. Lägg degen på en mjölad handduk, där kan den få vila medan grytan blir varm.

8. Nu kan du stjälpa ner degen i den heta grytan, på med locket och in i ugnen.

9. Så kan den få stå i 30 minuter.

10. Nu tar du av locket, sänker värmen till 230 grader och gräddar i 15 minuter till.

11. Vänd ut brödet ur grytan och låt det svalna på ett galler. Klart! :)


RSS 2.0