I HUVUDSTADEN

God morgon Stockholm!
Vi har precis vaknat och resan gick som på räls. Nu ska vi bara äta frukost och bege oss in mot stan.
Här ska det upplevas.

Hoppas ni får en härlig söndag!

ÄNTLIGEN SEMESTER ♥

Happy Happy Friday!!
Hoppas du haft en bra vecka och är redo för helgen. Njut av solskenet & värmen.
Baka något yummy - som den här. Bli solkysst, drick massor med vatten, glöm inte att dricka minst en Strawberry Daiquiri & ring någon du tycker om!


PANG BOOM KRASCH

Sista dagen innan semestern så lyckas en gubbjä**l köra in i vår älskade pärla!
Tack för den!


MIDSOMMARREGN ♥






Med kärlek!


GOOD PEOPLE RULE!

Hej alla fina!
Oh my vad hett det har varit ute idag & jag har druckit på tok för lite så nu sitter jag här med bultande huvudvärk. Ajajaj. Kikade lite på Sommaren med Ernst och jag kan inte annat än att förundras. Vem är han egentligen? Jag vet inte om jag hatar eller gillar honom. Trots att han är alldeles för mycket kan jag ändå inte låta bli att gilla hans tv-program och bli inspirerad



Kram

 



ATT HA FÅTT SOMMAREN TILLBAKA

God eftermiddag alla söta!
Såg ni Allsången igår? Hur härligt var inte finalnumret med Hoffmaestro? Jag blev iaf hur glad som helst och kunde knappt sitta still i soffan.
Seize the day” passar ju utmärkt för idag när solen skiner och allt! 2 dagar kvar till semester är det också. Härligt Härligt!

Kram



 


ICA OSTKROKEN

Toodelooo!
Status på bloggerskan idag är trött, trött, trött. Vi lyckades försova oss idag och dagen blir aldrig riktigt som man vill efter att ha rusat upp ur sängen och behövt slänga på sig kläderna i all iver.

Efter att jag var och fikade med 2 vänner igår lyckade jag med bedriften att glömma min telefon på Ica. Pust
Senare på kvällen fick Jacob fick ett sms av min kära mor där det stod
- Elena har glömt sin mobil på Ica Ostkroken
Olskroken mamma.

Kram





 


RAINBOWS APOLOGIZE FOR ANGRY SKIES

God kväll alla fina!
Hoppas allt är bra med er! Visst känner man sig tacksam för allt man har efter en sån här helg med allt det hemska som har hänt i Norge? Det bästa vi har är faktiskt gratis.
Här hemma har vi haft en rätt lugn söndag. Långfrukost till Amazing race, 3 tvättar & 1,5h golf på ranchen. Jag börjar faktiskt få knyck på det där vilken är riktigt roligt.
Det enda (!?) som stoppar mig är mitt härliga tålamod.

I helgen har det även blivit en hel del godsaker samt ett & annat återfall av Coca Cola Zero. Men imorgon är det måndag och vi vet alla att måndagen är dagen för förlåtelse.



Med det önskar jag er det bästa som vanligt

Kram



NY TREND?

När jag satt och läste H&M katalogen häromdagen, om man överhuvudtaget kan skriva så? Så slog det mig att överallt, på varenda jäkla sida gapas det. Speciellt den blonda tjejen använders sig av den här tekniken. Ska nog testa det själv nästa gång jag ser en kamera, kanske blir man snyggare?



LUNCH MED TANKARNA NÅGON ANNANSTANS

Hej alla hjärtegryn!
Det är inte lätt att skriva ett positivt inlägg efter det som har hänt i vårt grannland. Vilken tragedi. Det är så svårt att ta in att det nästan känns overkligt.

Ta hand om er & era kära!

Kram

ONE MORE THING..


H&M

Åh vad jag jag blev när jag hittade den nya H&M katalogen i brevlådan


ATT HITTA INSPIRATION

God dag alla sköna bönor!
Igår satt jag på nätet och letade efter inspiration (som vi alla gör) & lyckades hitta House of Homes här. Säkert kommer längtan om att fixa till här hemma av att vi faktiskt bor ganska trångt.  Vårt hem behöver inga fler prylar men drömma kan vi ju alla göra & även om jag fullkomligt älskar rosa väggar hos andra är ändå vitt det jag alltid går tillbaka till. Mina naglar passa dock utmärkt i rosa!


Kolla vilken häftig lampa! Jag skulle verkligen vilja ha något sånt här.. inte helt säkert vart jag skulle sätta upp den men WOW alltså.


Snygg sänggavel som säkert är lätt att fixa själv

Om jag bodde i en fd lagerlokal lr källare skulle jag vilja ha det som ovan.
Häftigt & mysigt på samma gång

Kramar



ONSDAG

Hej godingar!
Hur mås det idag? Här hemma har jag en underbar latmask-kväll med Wallander som sällskap. Jacob sitter här bredvid och jobbar, lastlistan inför morgondagens avgång är visst mycket viktig att få klar & iväg.
Jag tänkte försöka komma tidigt i säng ikväll för statusen på mig är trött, trött, trött. Jag är lixom redan inprogramerad på semester nu och har väldigt svårt att komma i säng vilket är ovanligt för en kvällstrött tös som mig.


En bild från idag när jag var hos frisören, visst ser man så rolig ut med hättan på?? Hihi..
Jag blir alltid supernöjd när jag går till Hanna på Graham & Sandra. Ett tips alltså! :)

Ha en skön kväll, så ses vi imorgon!

Kram Kram






I LOVE BOOTS ♥

 

Såg dessa gobitar på Scoretts hemsida här och åhh vad sugen jag blir på höstkläder. Ja, jag vet att det är högsommar & att jag inte ens har haft semester men på något sätt har jag alltid gillat höst mer än sommarkollektioner.

Kanske för att det är lite mysigare?

Dessa är iaf perfekta att dressa ner en söt klänning eller bära till ett par tajta jeans!

Ses imorgon

 

 


CAROLINA GYNNING


Bilden är tagen från hennes hemsida här
Älskar tavlorna och bloggen hon driver är en inspirationskälla.
När hon gjorde tavlan ovan använde hon sig av en ny teknik som hon lärde sig när hon spanade in konst i Pietra Santa. Här nere är två tavlor hon visade på en utställning förra året


Nu måset jag sluta. Jacob står nämligen och stampar här bredvid för vi ska till Delsjö Golfbana och så en hink bollar. Brådis Brådis.

Stora kramar

 


GOSSIP GIRL

Yes, I know det är amerikansk teenage-tv men jag kan inte sluta älska serien. I 3 säsonger har jag väntat på att Blair & Chuck skall bli tillsammans på riktigt igen men det kommer väl aldrig att hända?









ONSDAGSBIO

Hej på er!
Efter jobbet passade jag & Jacob på att gå på bio och tur var det för oj så bra den nya Pirates of the Caribbean filmen var! Jag gillade den första filmen men de därefter har varit lite för mycket hokus pokus för mig.
Nu har de definitivt vunnit mig tillbaka!



Nu hejjar vi fram de svenska fotbollstjejerna!

KRAM

TIPS ♥


IF YOU CAN IMAGINE IT, YOU CAN ACHIEVE IT ♥

Bon Soir!
Hur står det till med er ikväll?? Ny sommarvecka har vi framför oss och jag har bara 3 veckor kvar till semestern! Nedräkningen har alltså börjat :) Här hemma har det poppats Lotta på Liseberg på högsta volym, tänkte bege mig ner för att kika lite men jag känner mig inte alls pigg & kry så det blev inget av det.








GungeliGung!

Hoppas ni for en bra fortsatt vecka!!!

KRAM




SUNNY SUNDAY

Halloj!
Har precis slängt mig ner i soffan med en kopp te och ska se sommarthrillern Breach. Mamma & pappa kom på ett oväntat besök men nu har de gett sig av på en ca 80mil lång bilresa norrut.

Jacob har försökt fått igång sitt nya dataspel heela dagen och har visat att han faktiskt har mer än en gnutta tålamod ibland. Say no more..

Märkligt väder idag btw.. I morse var det molnigt & svalt, någon timme senare är det 27 grader och strålande sol och nu på kvällen regnar det. Perfekt för en lagomt seg & filmsugen tjej som mig.




Igår tog vi en tur till Varberg med Alex & Max, åkte båt och käkade glass på Tre toppar.
Där har de den godaste glasen ni kan tänka er.
Hemgjord våffla, 3 kulor (kokos, hallonsorbet, pecannöt) & hjortronsylt. MUMS!

KRAM PÅ ER





FABULUOS SATURDAY MORNING

Godmorgon alla raringar! Äntligen en ledig dag med sol, som jag väntat och längtat!
Nu bär det av ut till vattnet, fort fort fort ska vi iväg!



Hoppas ni får en underbar dag!!

KRAM


FREDAGSKVÄLL @ LIEDSTRANDSGATAN 8






D
et blev tyvärr ingen romantisk komedi igår och hur Jacob lyckades få med sig ett nytt tvspel hem vet jag inte




DREAMFACTORY

Har precis lagt ifrån mig den sista uppgiften för idag, nu får det räcka för den här veckan. Jag måste bara vänta på Jacob innan det bär av till fiskhandlaren för att inhandla kvällens middag, sedan raka vägen till soffan.
Kommer nog inte röra mig förren imorgon bitti.
Jag vill se en kärleksfilm. Something Borrowed med Kate Hudson. Älskar Kate Hudson

Operation övertalning börjar i bilen hem


I L♥VE U

Jag har en fundering, kan någon förklara för mig varför en del par kommunicerar ut all sin kärlek via Facebook.

Att kommentera en bild eller kanske skriva något sockersött i sin status är en sak men att bombardera varandras väggar med kärleksförklaringar är något jag inte riktigt förstår. Är det inte bättre att skriva en lapp och lägga i sin kärleks jackficka eller skicka ett SMS? Nu lever jag med en man som knappast är speciellt aktiv på facebook men jag tror ändå inte att jag hade känt något behov att styrka våra känslor för hela världen via hans vägg.

Jag ska inte säga att jag inte gillar facebook för det gör jag men jag är nog mer en passiv facebookare som tar del av alla andra. Tur är det väl då att det haglar in statusuppdateringar för om det bara var sådana som mig där hade inte facebook varit så roligt

KRAM


JUST PERFECT

Ledsen för dålig uppdatering men vi har fina gäster hemma så det finns inte mycket tid över för att printa ner ett inlägg.
Igår stod det ett svart & vit prickigt paket på bordet när vi kom hem och oj en sån rolig te-komponering inuti! Både jag & Jacob har snurrar in oss på te så det kunde in bli en mer passande överraskning. Ännu mer bortskämda blev vi när de hade roddat runt i vårt lilla minikök

TACK





MAN VÄNJER SIG

OjOjOj vilket hällregn det kom helst plötsligt.



Kjell Höglund - Man vänjer sig spelas friskt på kontoret 



HOTELL LIEDSTRANDSGATAN 8

Mamma & Pappa har precis checkat och nu hälsar vi Josse & Marcus välkomna!


KATE MOSS´ WEDDING

Supermodellernas drottning, Kate Moss gifte sig i lördags och oj så snygg hon var! Hon bar en vintage/boho chic klänning designad av John Galliano & ett par Manolo Blahnik- skor. Såklart.


Kate gifte sig med rockaren Jamie Hince

Kunde slöjan vara vackrare?

Brudparet och de 14 söta brudnäbbarna

Nu fångar vi 4:e Juli tjejer!



9,25 KVADRATMETER VAR

Hej små hjärtegryn!
Hur mår ni idag?? Här är det bra! Dock sitter förra veckans jäkt (därav dåligt bloggande) samt en fartfylld helg i kroppen fortfarande. Var en sväng förbi Magnus & Magnus i lördags och jag tror att jag har tröttnat på uteställen med så pass hög musik att man inte ens kan höra sina vänner som är 2 dm ifrån en. Old lady I know..

För övrigt har vi mamma & pappa på besök i vår 37kvm 2a.

KRAM


OSTKROKAR ♥



Jaa, vad säger ni?? :)

RSS 2.0