HÄRLIGA SÖNDAG

Om bara någon timme kommer J tillbaka ifrån Stockholm. Har saknat honom som tusan och låg igår och romantiserade vår återförening. Jag skulle möta honom vid centralen, köra hela racet med att springa rakt in i hans famn där han sedan (såklart) lyfte upp mig till skyarna. Inte blev det ju bättre av att jag och Mr Abbe såg The Holiday med Jude Law och Cameron Diaz med ett barnsligt leende på läpparna.
Detta kändes dock lite too much idag så jag lagar tacopaj ist, köper hans favoritgodis och kanske låter honom välja film :)


HOTEL PENNSYLVANIA

Jag & Jacob har slösurfat i flera veckor på boende, stämt av med våra reskompisar otaliga gånger men inte fått tummen ur.
Nu på morgonen ringer han och berättar att han bokat hotell, mitt i hjärtat av Manhattan.
Utan att stämma av med mig.

Jag gillar när han tar bra beslut

21 dagar kvar.


H&M ♥ CONSCIOUS ♥ COLLECTION

H&Ms nya kollektion väcker ett stort habehär hos mig. Hur söta är inte klänningarna och topparna??
14e april kommer den ut i butik och jag kommer inte ha många kronor kvar efter New York resan men jag kommer gå loss på nedan iaf!


SEEEG TISDAG

Herregud vilken långtråkig dag jag haft, inget att göra på jobbet och en ilande huvudvärk. Usch.
Skulle egentligen kört Body Combat idag med jag hade ingen som helst lust så jag gick förbi pressbyrån och köpte en Cosmo ist. Så nu sitter jag nerbäddad i soffan med en kopp te & en burk salta pingviner :)

Vi hade det väldigt bra i Stockholm föresten, på lördagen promenerade vi runt Dalarö där jag förövrigt åt den största mototskakan jag sett! God var den också! Sen var vi och hälsade på J´s syster och hennes bäbis.

 

 


STOCKHOLMS WEEKEND

Vi går tidigare ifrån jobbet och tar flyget upp till Stockholm, ska bli så skönt att komma iväg ifrån stan en sväng. Hoppas, hoppas vädret håller i sig! :)

ÅKES EMINENTA SLÖBRÖD

Efter 24h jäsning är det äntligen klart!! :)

LÖRDAG

Har haft en härlig lördagsfika på SoHo med tjejerna på bilden, vi satt och pratade strunt och hann med en liten runda på stan efteråt. Ikväll är det Schlagerfestivalen också, alltså dax att plåga Jacobs ögon ytterligare en lördagskväll ;) Stackarn..♥

FÖRSTA INLÄGGET

Sitter och väntar på älskade J som står i duschen så jag passar på att skriva lite. Snart ska vi bege oss till Anders & Jenny för mat, vin och På spåret. Tror det blir en bra fredagskväll! :)

 


RSS 2.0