ÄLSKADE MAMMA


Hej på er denna onsdagskväll!
I helgen var jag och min andra hälft uppe i Sundsvall för att fira mamma på hennes 50års dag. Hela släkten var samlad och jag är så otroligt glad att jag har sådana underbara människor runt om kring mig. Jag märker mer och mer att det inte är många som har lyckan att ha en bra sammanhållning i sin släkten.
Även om vänner är livsviktigt tror jag att familjen alltid står en närmst.
 

Många porträttbilder lyckades jag knäppa.. :)
 
Nu ska jag dricka upp mitt te, säga god natt till J & krypa till kojs.
Förhoppningsvis vaknar jag upp i ett vitt Stockholm :)
 
Natti!
 
 

19 NOVEMBER

Hej nya vecka!
Här har dagen gått i 110 och fy tusan vad jag ställde till det för mig själv på jobbet idag.. Mitt första riktiga jobbmisstag :/ Hade kunnat kostat måånga tusenlappar men lyckligtvis hann jag rädda skinnet mitt och det blev inte alltför kostsamt. 
*Puuh* kan man lugnt säga! 
Första snön, för 2 veckor sedan
 
Nu ska jag bara städa undan lite sedan ska jag hämta J på tåget. Han har varit i Gbg igen, som tur är bara en dag den här veckan.
 
Hoppas ni mår bra iaf!
 

SUNDSVALL I MITT HJÄRTA

God morgon världen!
Lite småmosig sitter jag hemma hos mami & papi äter frukost. Det blev en sväng ute i vimlet igår efter mys med tjejerna. Kan säga att fötterna gör ont, ont, ont efter all dans :)
Idag blir det nog inte mer än att träffa bror innan det bär hemåt. Förhoppnings har Jacob kommit hem ifrån Dublin också så jag slipper släpa väskan på tunnelbanan..
Bjuder på en egobild ifrån igår :)


FARSDAG

Ett stort grattis världens bästa & snällaste pappa!

RSS 2.0