WILLIAM ♥ KATE

Oh my god what a stunnig bride!




Buketten med bara liljekonvaljer mot de spetsklädda armarna och de rena linjerna på klänningen!
Lovley!

HIPSTAMATIC ♥

Vi pep iväg ifrån jobbet tidigare och nu är vi alltså påväg norrut, mot Sundsvall!





Hoppas ni får en mysig fredagseftermiddag!

HEMLÄNGTAN

Äntligen är det snart dax att åka hemåt, sooom jag längtat efter detta! De sista dagarna har verkligen krypigt fram.
Ikväll poppade jag Sanna Vänner med Carola på högsta volym mot Jacobs förtvivlan.
Då tänker jag på mina fina vänner hemma

Sanna vänner
kan man alltid lita på
ger mig mod att
stå för det jag
alltid trott på


En bild på mig & mina två fina vänner när dom var nere och hälsade på mig i Gbg

Sov gott bloggisar!


TOMMY HILFIGER

Slänger in en bild på mina nya skor som jag inte kunde låta bli att ta med mig hem. Såå mycket sommar!



Trevlig kväll!


MMMMM..

God kväll vänner!
Har precis slagit mig ner i soffan och oj vad eftermiddagarna försvinner snabbt ibland. Nu blir det inte många knop gjorda utan jag kryper ner under filten med en stoor kopp te & hembakat surdegsbröd.


Hittade ett hjärta till min favorit


Hoppas ni får en mysig kväll :)

TILLBAKA PÅ VÄSTKUSTEN

Hej på er!
Förlåt att jag varit så himla dålig på att skriva. En kombination av påskmiddagar, strosande & skärgårdsaktiviteter har gjort att tiden inte riktigt funnits till, men ingen fara för ikväll tänkte jag dela med mig av helgen :)  

p.s vill tipsa om att H&M´s Fashion Against Aids kampanj släpps idag :)

Fånga dagen



IT´S TYP FRIDAY

Tidig fika idag på jobbet, det ska bli såå skönt med lite långledigt & tid att rå om varandra ordentligt.

Now we have a plane to catch, vi ses på andra sidan landet!

Hoppas ni får en riiiktigt fin Skärtorsdag!!


IT´S WEDNESDAY!

Tänkte att jag skulle slänga in lite bilder ifrån gårdagen. En middagsbjudning hemma hos Alex & Max som självklart krävde en vårig outfit!! :) Imorgon är det ju dagen innan långhelgen så jag och kärleken tar vårat pick & pack och drar oss till Stockholm för lite påskfirande. Ännu längre norrut åker vi nästa fredag, huuurrey! Det ska bli så underbart skönt att komma hem till familj & vänner.
Saknar ju er som tusan!






Sköt om er!

RACHEL ZOE FOR LINDEX

Smet förbi Lindex och kikade in Rachel Zoe´s kollektion som kom ut igår. Många storlekar var redan slut så jag klickade hem sötingen nedan för 199 riksdaler. Hoppas den passar lika bra som jag tror :)




Förövrigt har vi fått det första påskägget till jobbet och det är inte liitet kan jag säga.
Hör redan låten - Åh så tjokk du har blitt, du har nog gått på och lagt på dig litt. Du som var tunn som en hyvelflis nu har du blitt fet som en julegris...

Over n out


GODMORGON HÄRLIGA TISDAG!

Mår ni bra sweeties?
Själv känner jag av gårdagens spontana vindrickande på Villa bel Parc i slottis. Kvällen skulle egentligen bjudit på en prommis med Jenny & Abbe men efter att vi sett alla dessa påsklovsfirande studenter och känt dofterna av både grill & boxvin var det bara att ta riktning mot cafét. Blev en minst sagt lyckad kväll!

Nu ska jag tag i dagens jobb! Ses senare!


PIFFELIPIFF ♥

Jag har ju gått och varit missnöjd med min hårfärg länge & igår svängde jag förbi frisörsalongen Graham & Sandra som jag bara hört positivt om. Lite nya slingor (det blev inte ett dugg oranget ?!?), en uppfräschning av topparna och jag känner mig jättenöjd! Skönt att jag äntligen försonats med mitt hårsvall!

Annars är det helt omöjligt att slöa till i det här vädret. Den energin man får av värmen hindrar en helt ifrån att sätta sig i soffan så imorse kilade vi iväg och köpte lite nya frön och blommor som jag planterat för att piffat upp balkongen lite. Längtar tills jag någon gång har en egen trädgård att odla & plantera i.

Nu ska jag försöka samla motivation till jobbet imorgon, skönt med en 4 dagarsvecka och på tordag tar vi flyget till Sthlm för att fira påsken.





Hoppas ni haft en underbar helg!





FREDAG

Och vad betyder detta? Är det myspys som gäller? Hemmakväll med pizza, vin & goda ostar? Eller limmar ni på lösögonfransarna och ger er ut i vimlet? Lyssnar ni på Jennifer Lopez nya låt On The Floor?

Men först och främst är det nu dax för en liten lunchpaus :) 


http://www.youtube.com/watch?v=VmzXdtYzhFw


REDAN TORSDAGSEFTERMIDDAG?

Åhh vad glad jag blir när jag kommer hem och ser att det är nystädat! Tack älskling!

Vädret = perfekt, lägenheten = fräsch, humöret = på topp! :)
Nu ska jag sätta på favoritmusiken & piffa till mig lite innan vi ska iväg för vi är visst bjudna på middag :)

Njut av kvällen sweeties!

LUNCHPROMMIS


GO´ KVÄLL

Den här skönheten ifrån Vila fick följa med mig hem idag, dock kommer jag att använda den till ett par vita palladium & en jeansjacka!




Sussa sött så ses vi imorgon!

HELLO MINA VÄNNER ♥

I Göteborg har vi ett riktigt ruggigt väder denna tisdag med både regn & blåst. Saknar den stora solen och fågelkvittret jag vaknade till igår. Hur härligt är det inte med värmen som kommer? Nu är det strax lunch och vad passar inte bättre än att fly slasket och ta en tur till Köpcentrumet här i närheten :)

Hoppas ni haft en fin start på dagen!



STRÅLANDE ♥ VÅRVÄDER

Vilken D vitaminkick jag & Jacob har fått idag! Och trots en invigning av mina nya converse så traskade vi runt näst intill hela Göteborg utan skoskav. Najs!




Som jag längtat efter första kulglassen!
Kokos & passionsorbet såklart! :)

SHOPPINGTIPS!


BROOKLYN BREWERY

Grabbarna grus hade planerat in ett besök på Brooklyn bryggeriet och vad glad jag är att jag följde med! En av resans mest oväntade höjdpunkt! Och jag som inte ens gillar öl kunde svepa ner några stycken, vet dock inte om det var stämningen eller ölen som gjorde det.  Det ligger lite avlägset till men trots det var det tok mycket med folk. Du köpte ölpoletter vid ingången som du sedan betalade med vilket gjorde det lite extra speciellt. Ett måste om du är i NY!

www.brooklynbrewery.com

BUDGETTIPS!


TJEJSNACK ♥

Efter jobbet träffade jag den här glada tösen på ett cafe i Haga. Skönt med lite hederligt tjejsnack efter en dag med mestadels prat om elektricitet, bilar & traktorer. Kan jag påpeka att det ibland behövs lite extra kvinnlig fägrig på min flygfrakts avdelning?! Imorgon tror jag att jag ska byta min tråkigt blåa musmatta mot en leopardfärgad och ta upp mitt läppglans & min handkrämen ifrån lådan och ställa synligt på bordet. Bara för att göra det lite tydligare att jag faktiskt behöver lite mer mental stimulering.



På cafet idag blev det inga razzlande hallon drinkar för Li ska nämligen bli mamma i Augusti :)

SÅ KALLAT GÖTEBORGSVÄDER

Nu jobb! Det är konstigt att det alltid lyckas blir stressigt på morgonen när man ska jobba, oavsett vilken tid man börjar. Stressa runt på morgonen är snart en rutin :/ Idag bjuder Göteborg på regn & rusk...

Ha en fin dag alla fina!

NEW YORK RANGERS - FLORIDA PANTHERS







Fina Alex & Max






KOLLA IN DEN SÖTA GUBBEN BAKOM JACOB :)


♥ DIOR ADDICT ULTRA GLOSS ♥

Efter ett näst intill maniskt letande av Diors lipgloss Satin Peach fann jag det äntligen i NYC. Är helt såld och vill knappt släppa taget om denna söta förpackning med ett helt amazing innehåll, antagligen en inkörsport till tyngre grejer.. :/




RSS 2.0