NÄR SEMESTERN TAR SLUT

Hej på er!
Nu är vi hemkomna ifrån Sicilien och imorgon är det "back to reality" som gäller. Att gå tillbaka till jobbet känns inte alltför jobbigt men att det är såå låångt till
nästa semester känns väldigt vemodigt :/
Men allt har sin tid och nu ska vardagsrutinerna på plats igen
På hotellet i Cefalu
 
Herregud vad semestern har gått fort by the way.. Det till trots har vi hunnit med att besöka Sundsvall, njutit till fullo av att bara vara, träffat härliga vänner, fixat lite hemma & druckigt otaliga espressos i på piazzan i Cefalu
 
Nu ska jag sätta mig i soffan och hoppas på ett härligt avsnitt av solsidan, tittar ni också även fast det är reprisen ifrån förra året? :)
 
Massa kramar

DAGENS KAP

Toodeloo finisar!
Vill bara tipsa om dagens köp jag gjorde, sötaste stövlarna ever hittar ni på NoaNoa för 150kr :)
Nu ska jag sätta igång med packingen för imorgon åker vi till Sicilien
Hoppas ni får en mysig helg!
 

AUGUSTI

Haaalloo vänner!
Förra veckan fick jag min augustibox ifrån Glossybox. Alltid lika kul att pröva nya skönhetsartiklar + att jag älskar den rosa boxen! Blir lite som julafton 1 gång i månaden ;) 
Jag blev jätteglad när jag såg innehållet i den här boxen för jag har läst att C-vitamin börjar oxiderar när det blandas direkt i kräm/vätska.Vilket gör en vanlig ansiktskräm med c-vitamin meningslös om det är just vitaminen man vill åt.
Pulvret ska iaf blandas med din dagkräm vid applicering och ska minska pigmentförändringar, rynkor & hjälpa mot akneproblem. Finns också att köpa på apoteket, för fnuttiga 545kr (!!!!!!)
Förhoppningsvis ger det här pulvret ett heelt amazing resultat ;)
 
Återkommer med en uppdatering går det går

RSS 2.0