S.E.M.E.S.T.E.R.!.!.!

Goood morgon Lördag!
Det blev en lååång frukost här hemma framför simtävlingarna som precis har börjat.
Nästan så att jag börjar tro att J har planerat in vår semester efter OS ;)
 
Annars så steg jag upp tidigt imorse för att ta en runda runt sjöarna med min nya pepp-app. Förhoppningsvis ger den mig en extra boost för att få bort rulltårtan.
Tyvärr har jag inte lärt mig att göra "printscreens" från min HTC, annars tänkte jag lägga upp dem här på bloggen så kanske jag kan peppa någon annan att också komma igång :) Om det är någon som vet hur eller om det går så får ni gärna hojta till! :)
 
Nä nu får vi se vad dagen bjuder på!
Ha det fint!
Kramar
 

IT´S THURSDAY

Hola chica!
Åhh nu är det bara 1 dag kvar till SEMESTERN ! !
Kan knappt förstå att jag har 3 veckor av ledighet framför mig.
Första veckan åker vi hem till Sundsvall, andra veckan får bli lite som det blir & sista veckan åker vi till Sicilien. Kommer bli underbart! :)
 
Några bilder ifrån förra sommaren

Middagen som serverades här hemma idag var biffar med potatis & gräddsås. Btw, hur gott är det inte husmans? Busenkelt så bara & gör´t :)
 
Nä nu är jag värd att slänga ner mig i soffan framför Ernst
Hoppas ni haft en strålande dag!
Kramar

BOKAT & KLART

Hej raringar!
Jaa! Nu är resan bokat och om 2 veckor drar vi söderut mot varmare breddgrader. Det får räcka med det här skitvädret nu, jag vill ha solgaranti & varför inte åka tilbaka till underbara Celafu :)
Annars så har jag & rulltårtan (den som fastnat runt mina höfter) varit ute och spatserat ikväll, tack vare sötaste Josse som drog ut mig på en prommis runt sjöarna. Skönt med lite tjejsnack också för det behövs verkligen när man som jag följt med sambon till en ny stad :)
 
Hoppas att ni haft en mjukstart på veckan!
Sov gott!
 

ULTIMA SETTIMANA

Helloo Beautiful!
Gaaah vad är det för tok med vädret den här sommaren?!
I helgen har vi haft 2 helt underbara sommardagar och nu är det 17 grader adderat med regn & starka vindar. Blir tokig på detta :( För mig är sommaren en chans att ladda batterierna inför vintern, inte sitta hemma och höstmysa med te & tända ljus.. Tills solen smyger fram bjuder jag på några ljuvliga biler ifrån helgen, tyvärr fick jag ingen bild på årets första dopp ;)
Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar tills semestern börjar, som jag längtar!
Hoppas ni haft en finfin start på veckan!
 
Kramar
 

PICTURE PERFECT

 
 

SÖNDAGSFIX

Hej finaste!
Ohh my vad jag har fixat här hemma idag, städat varje vrå och satt om grönsakerna som behövde nya krukor. Blir mycket gjort när sambon är borta ;)
Kom på att jag inte visat er någon bild på lägenheten så jag tänkte
bjuda på 2 ifrån köket :)
Ena sidan av köket
Nu ska jag kasta i mig en snabb lunch och ge mig ut på en prommis, behövs verkligen (!) då jag lagt på mig en stoor rulltårta runt magen den här våren. Helst ska 4 kilo bort  :(
 
Önskar er en fin söndag!!
Kramar
 

FREDAGSMIDDAG PÅ G

Helloo sunshines!
Ja veeet jag är så frånvarande på bloggen nuförtiden :/ Uppdaterar lite oftare på instagram @anderssonelena om ni vill följa med där :)
Nu har jag ynka 2 jobbveckor kvar att kämpa undan, sedan blir det semester för hela slanten! Förhoppningsvis blir vädret bättre också, annars tar vi nog en tripp ner till Cefalu för någon sol måste man ju få! ;)
 
Världen finaste klocka fick jag i present utav kärleken
T. A. C. K.
 
Nä nu måste jag ta och byta mina leobyxor till något mer anständigt för ikväll blir vi bjudna på middag av grannarna på andra sidan parken! Härligt med fredagsmys!
 
Hoppas ni får en finfinkväll bloggisar!
Kramar

SOMMAR-FEELING PÅ BALKONGEN..


ATT HA HAFT VÄRLDENS BÄSTA MIDSOMMARHELG , DEL 2

Så somrigt som det kan bli & en härlig känsla i magen








ATT HA HAFT VÄRLDENS BÄSTA MIDSOMMARHELG , DEL 1

Vakna upp i en kluckande segelbåt med finaste sambon bredvid sig, fylla 26 år på årets ljusaste dag & veta att man har en hel helg med midsommarfirande framför sig med härliga människor är U.N.D.E.R.B.A.R.T










HAPPY MONDAY

Hej Vänner!
Tack för att ni kikar in här trots att det ekar tomt på inlägg.

I helgen har jag haft fullt upp med både firmafest och inflyttningsparty hos våra vänner Max & Alex. Jag och kollegorna racade järnet på Go-kart banan i fredags och käkade en himmelskt god entrecote på restaurang AG.
Ett måste om ni bor eller besöker Stockholm.
På inflyttnigsfesten minglades det för fullt och jag tror att vi alla hade en jättetrevlig kväll!
Hoppas ni haft en topp-start på veckan! :)
Kramar

RSS 2.0