DRIPP DROPP

Äntligen hemma, hann precis hem innan det började regna. Puh!
Var på ett riktigt mysigt shabby chic-fik i Haga & tog en morotskaka, passar perfekt för mig som helt snurrat in på lantlig heminredning :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och passa på att ta hand om diverse skönhetsfix innan hjärtat kommer hem.

Trevlig kväll!




TORSDAG?

God morgon!
Åh vad underbart att vakna av att det är ljust i sovrummet, uppvaknandet blir lixom lite lugnare då än när alarmet tjuter som attans. Jag är så glad att jag tagit ledigt på fredagen, har egentligen inget inplanerat men det ska bli så härligt att bara vara lite. Vi får se vad som händer helt enkelt :)

Idag står det jobb & fika på schemat!

Tack för att ni kikar in :)


PROBLEMAS PROBLEMAS

Sikka problem jag haft med blogg.se i helgen, har inte alls kunnat gått in och uppdaterat.. Men nu så :)
Helgen har bjudit på flyttstäd, bio & megaloppis i Majorna.

I lördags vaknade vi tidigt båda två så vi passade på att ta en morgonprommis och slinka in på fiket nere på gatan. Helt underbart mysigt med långfrukost tycker jag!



Sov gott!!


BÄSTA DAGEN PÅ HELA VECKAN

Tjingeling Fredag!
Snart dax med hemgång och idag har vi konstigt nog haft både katt & barn på jobbet. Haha :) Mig gör det inget för på något konstigt sätt blir stämningen mycket mer positiv när det kommer besök hit. Lilltjejen har sprungit runt och jamat och katten har nog fått gulligull för ett helt år.

Ska ta en liten prommis till stan och kika om det kommit in något snyggt i affärerna medans jag väntar på J. Ikväll blir det Baksmällan 2 på bio och jag längtar såå efter att få sätta mig ner i en mörk biosalong med en stoor kartong popcorn och lite cola zero.

Önskar dig den bästa av alla fredagar!




KLICK KLICK

Kunde inte låta bli att klicka hem dom här snygga gummistövlarna ifrån Ellos. Med 40% rabatt kostade dom tillslut 359kr. Som hittat! :)

CARLASHES

Vad tror du Jacob säger om detta!!?? :)


Säljs dock bara i USA..


ETT LIVSTECKEN ♥

Bonjour!
Förlåt för att jag vipspoff försvunnit härifrån. Mycket som hänt & jag har varit tokförkyld så motivationen att slå mig ner framför datorn har inte funnits där. Iaf inte när jag spenderar hela dagarna vid datorn på jobbet. Vilka starka vindar vi haft i Göteborg i några dagar nu, har ni också haft det hos er? Nästan så det kittlades i magen när vinden tog i en.

Älsk & jag letar bil för fulla muggar och äntligen har vi enats om vad vi vill ha. Iaf i detta nu, bäst att snabba på det här köpet medans jag är nöjd med vad han vill ha ;) Nu gäller det bara att hitta just den and it´s not going to be easy peazy lemon squeeze!

Hoppas ni ätit en smarrig frukost & tagit tag i dagen!



SÖTSUGEN

Blev tyvärr inget bullbak utan jag får nöja mig med choklad & jordgubbar ist. Vissa dagar är man ju helt ootroligt sugen på något sött, som att man skulle kunna gå skallgång i hela Göteborg för att hitta det man vill ha. Tur att vi har stegtävling på jobbet.. :/

God kväll!!



ONSDAG

Hej på er!
Trots det tråkiga vädret måste jag säga att jag är på ett väldigt glatt humör. Kanske är det mitt färgglada nagellack som gör det? Trodde aldrig att aprikos skulle gå hem hos bleka mig men nu kommer jag antagligen inte lämna hemmet i sommar utan något i korall / orangeton. 

Gick förbi några nybakta bullar på lunchen och blev så sugen på att baka så får se om jag lyckas lura/övertala/muta älsk om att hjälpa till en sväng ikväll.
Föresten, hittade godingen nedan på Åhlens för ett bra tag sedan men har inte riktigt kunnat släppt den så jag funderar på om jag ska slå till i helgen.. vad tycker ni?


GÖR MAN GOTT FÅR MAN TILL SLUT GOTT ♥

Ojoj, när jag kom hem bestämde jag mig för att ta tag i det sista här hemma och gud va härligt det känns nu när det är rent & fint. Dax att tända ljusen, läsa nya Elle och mysa ner mig i soffan med en kopp fläderte, vardagslyx!


Mina tomatplantor växer som attans och det böjar bli tid för att byta kruka


Öster Haninge kyrka med det snea kyrktornet, historien går att snickaren skämdes så mycket över sitt arbete att han tog livet av sig. Men visst är det rätt charmigt? Har en cool bild på dopbarnet själv men jag vet inte om jag får visa upp honom här på bloggen så jag väntar med den bilden.

Hoppas ni får en mysig kväll!



DAGENS KLOKA ORD FÅR BLI... ♥


Glöm inte bort dig själv ♥


OH MY DAYS

Tjingeling!
Helgen gjorde sig nog mer påmind än vad jag trodde för igår skyndade jag mig hem med en sprängande huvudvärk & en ond nacke. Tänkte ta en liten powernap men det slutade med 12h sömn ist. Oopsi!

Nu ska jag precis ta mig en kopp morgonkaffe, sedan kör vi!



ETT + ETT BLIR 2 ♥


SJP

Sarah Jessica Parker vimlade runt på rödamattan i Cannes denna helg iförd en lyxvariant av någon sjuttiotals/folklore/hippiestil klänning. Otroligt vacker! Grämer mig fortfarande över att jag inte slängde mig på henne i NYC och bad om att få ta ett kort. Hoppas jag ser henne igen..





Bilder ifrån dailymail.co.uk


VIRKAD ♥ BIKINI

Klick Klick.
Jag har alltid älskat virkade bikinis & nu har jag äntligen hittat en som ser ut att ha bra passform. Jippie!
Hoppas verkligen jag hinner få den innan Sicilienresan i augusti ;)

Bikini-bh


SVERIGE - FINLAND

Äntligen hemma i lägenheten! Självklart klantade SJ till det igen så vi blev försenade men som tur var så hann vi hem i god tid till hockeyn. Och tack godegud för det, annars hade jag nog inte haft min karl kvar?!



Nu hejjar vi fram Sverige till ett VM-guld!!

ÄNTLIGEN FREDAG ♥

Hej på er, fina läsare!
Sovit gott inatt? Jag måste ha sovit som en stock för jag hörde inte ens när J tassade in. Kanske är det de allergimedicinen som jag börjat knapra.

Igår när älsk plågade mig med hockey passade jag på att knåpa ihop kollaget nedan, så himla roligt alltså! Vill bara göra mer, mer & mer!


Hoppas ni får i er en god lunch :)

ps. www.polyvore.com 





INGET KALAS UTAN KRAS

Förstår inte varför jag varje år envisas med att se både uttagningen och riktiga Eurovision Song Contest, blir lika besviken varje gång. Min schlagergen är nog lite väl ingrodd för mitt eget bästa.. Nä nu ser vi fram emot Saades nr och hoppas på att han inte får tekniktrubbel och att tvkamera subben filmar honom ifrån hans bästa sida. Annars skulle kan visst gå av senen efter överläggning med Christer Björnman.



oVER N oUT!



CHANEL CRUISE PARTY

Undra vart min inbjudan försvann??



http://modette.no/2011/05/11/chanel-cruise-party/


PROSIT

Snorigt och dant är det idag, vet inte om det är pollenhalten som spelar mig ett spratt eller om jag är påväg att vi förkyld. Hoppas verkligen inte på det sistnämnda för i helgen ska vi klä upp oss och gå på dop. Jacob ska ju till & med bli gudfar till söta lilla Liam :)

Annars har jag så många hörn och fixa med att det aldrig tar slut.. Nästan så att vi får hoppas på regn nästa vecka så lägenheten blir klar ;)


Men nu ska vi boka en resa till Sicilien och sen tar vi väl kvällen hörrni? :)
Kram till er!

BACK ON TRACK

Nu har vi äntligen kommit på plats i lägenheten, att det ser ut som ett bombnedslag & att vi kan leka Inte nudda golv gör oss ingenting för vi båda trivs redan hur bra som helst.  Jag kan inte ens beskriva hur rätt det känns!

 Efter att vi kämpat så det börjat komma fram svettpärlor i pannan tog vi en paus och smet iväg till slottsskogen för att träffa goa vänner. Vi var inte de enda som lockades dit kan jag säga & så himla härligt att det verkligen är vår på riktigt. Inga mer backslag. Solbrinnorna nedtryckta på näsan. Boxvin & grill i parken. Inte riktigt veta hur man ska klä sig, ska jeansjackan med för säkerhetsskull? Kastanjevatten på kinderna för den solbrända looken och lite persikofärgat läppglas på det. Vi får passa på och njuta för det är nu det känns som mest.

Hoppas ni får en härlig dag!!


PAUSE I BYGGET

Tar en mini bloggpaus för i helgen ska det packas & flyttas, när jag kommer tillbaka är jag sambo på "riktigt" :)


TURKOS ♥

Jag bara tok-älskar den blå väskan som jag såg hos Sofi Farhman!! Och hur fint är inte nagellacket?

 


HÄSTAR, KOR, APOR MM MM

Jag gillar att kika in hos Amanda Schulman och igår hade hon sett ett hus på hemnet med en väldigt hm.. intressant inredningsstil. Kunde inte låta bli att visa er och undra vilka det är som bor där..


En fullstor arab i vardagsrummet

och vad passar inte bättre än en kossa i köket?

men titta, en kossa ovanför micron! Hihi

och visst är det självklart att man skall ha en egyptisk staty i hallen? :)

http://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-viby-sollentuna-kommun-hemfridsvagen-12-1705496


BILDREGN ♥

Huvudvärken sitter fortfarande i så jag tänkte lägga in lite fina bilder ist för att skriva.





världens finaste!

mamma & pappa

Hoppa ni får en mysig kväll allesammans!


VITT BRUS

Gaaah idag har jag en jobbig och ihållande huvudvärk som inte vill ge med sig.. Segt att inte känna sig tipptopp!
Nu blir det hemgång och en tur förbi affären för ikväll står det Spagetti & Köttfärssås på menyn. 



Nu skiner solen föresten!! :)


TISDAG

Helloo mina vänner! Idag snöar det, SNÖAR!!  Klev utanför dörren i en puderrosa sommarklänning och blev helt paff när jag såg att det var vitt på det gröna gräset. Vart tog våren vägen liksom?

Jag hade det underbart mysigt i Sundsvall, verkligen hur härligt som helst att träffa familj & vänner.
Tack för att ni finns!




RSS 2.0