LILL LÖRDAG

Tjingeling tjejer!
Tar en liten mini-blogg-paus innan det är dags att bege sig hemåt, eller ja, till Ica närmare bestämt. Kylskåpet behöver fyllas på & jag behöver klura på vad vi ska äta. Pjuu! Är det fler än jag som är dålig på att planera middagarna i förväg?
Om det är bestämt vad vi ska äta lyckas jag alltid hinna bli sugen på något annat och vad finns det då för motivation för att ställa sig framför spisen? :)

Massa kramar


BEAUTY

Hej Sweeties!
Oj vad mätt jag är efter lunchen! Det blev pasta-pesto utan den tänkta serranoskinkan, den glömde jag såklart hemma i kylen.
Har ni haft en bra dag hittils? Jag är pigg & bara såå förväntansfull för efter jobbet ska vi åka och kika på Li & Rickard´s lilla Vilton :)

Jag vet inte om jag lagt ut den här bilden förut men jag kan inte sluta att tok-gilla den. Kul idé med texten, kontrasterna är vackra & och tänk att se dig i spegeln varje morgon och läsa "Hey babe, your hair´s alright"
Om man ser det 365 dagar om året så blir det helt enkelt bra.
Affirmation

Hoppas ni får en finfin tisdag!
Kram




Hoppas ni får en kärleksfylld dag!


VECKA TRETTIOFEM

Ja, då har vi en ny vecka framför oss tjejer! Härligt!

Idag är det riktigt ruggigt väder här i Göteborg, regnar & blåser om vartannat.

Som vanligt alltså.

Läste en artikel som Per Holmberg skrev för någon vecka sedan och enligt honom kommer ingen att frivilligt bosätta sig i Göteborg om 100 år pga. alla stormar & skyfall.

Jag & mannen hann med en sväng på stan efter jobbet och jag kunde låta bli att köpa ett par nya boots ifrån Scorett. Köpstopp på skor = Hej Hej!

 

Konversation på stan

J- Titta, den här var väl fin?

E- Jo den var jättefin! Men ska du verkligen köpa en till blå skjorta? Du har ju minst 20

J- Du gillar skor, jag gillar blåa skjortor. ok?

E- Ok.

 

KRAM

 

 


VANILLA MONDAY





här
Drömlägenhet, älskar vitt!!
Happy Monday!


.

God kväll alla fina!!


SÖNDAG

Hey Sweethearts, har ni haft en bra helg? :)
Statusen på bloggerskan idag är trött, trött, trött. Kombon regn, blixtar & dunder samt ensam i sängen med en ond mage var inte vara en lyckad sådan. Ändå har jag fått mer gjort här hemma än på länge, tänk att 45kvm kan vara så jobbigt att hålla rent. Hann även med en sväng på stan med en härlig vän, vi gjorde varsitt superklipp.


Här är mitt! 200kr fick jag ge för dem :)

Nu ska jag tända ett doftljus så det luktar så pass gott här hemma att Jacob inte kan ungå att förstå hur rent det är ;)

Stor kram ifrån mig!





T.G.I.F.!

Solen skiner och det är fredag! Härligt, härligt!
Hoppas att regnet håller sig borta hela helgen för jag känner inte alls för att vara inne nu när Jacob åker på Sthlms turné igen.

Jag pysslade ihop ett kollage häromdagen, klänningen kommer ifrån Dorothyperkings.com. Där hittar jag alltid ljuvliga ting & det är precis som att beställa ifrån de svenska sidorna då du inte betalar någon tull & moms! :)

Ikväll blir det Horrible Bosses på bio, massa popcorn & förhoppningsvis en hel del skatt!
Nu sparkar vi igång den här helgen, önskar er en absolutely lovely fredag!
Massa kramar


BUSNEL ♥

Carolina Gynning är lika snygg som vanligt och självklart har hon en Busnel kavaj. Jag vill ockå äga en Busnel, min nya hang up. Synd bara att dom kostar skjortan



Kram



HÄR KOMMER EN KVÄLLSHÄLSNING

Oj oj vad hände med den här kvällen, den sprang iväg alldeles för fort!
Efter jobbet åkte jag bort till Majorna för att promenera med världens sötaste Atlas.
Jag blir alltid så himla glad när jag är i hans sällskap & suget efter en egen hund blir bara större och större.
Hoppas, hoppas, hoppas att jag snart får möjligheten & tiden att skaffa mig en egen.

När vi var ute och gick fick jag en sån där härlig höstkänsla! Dels för att det är lite kyla i luften men också att löven faktiskt börjar bli lite orange-röda.


Må så gott kära du!

Kram



SÅ DÄR JA

Hej vänner!
Nu har jag precis slängt i mig en Karins lasagne och i och med det är det slut på onyttigheterna. Inga ursäkter. Så som jag vräkt i mig onyttigheter under semestern (eller ja, hela sommaren känns det som) Gott bröd, stooora lass av glass, goda såser och en hel del rödvin. Kroppen mår ju inte precis tipptopp av att äta allt som är gott så nu måste det bli mer motion, färre restaurangluncher & slut på småätandet.

Vi ses snart!
Kram



BACK IN GÖTEBORG

God kväll finingar!
Hoppas allt är bra med er! Vilken mysig långhelg vi haft på Öland. Låånga sovmorgnar, grillmiddagar på altanen & en hel del traskande i fin natur. Nu känner jag mig både utvilad och laddad inför hösten!


Jag älskar att gå skattjakt på stranden. Ernst Kirchsteiger & jag alltså :)



Vi åkte längs den milslånga stenstranden och såg 1000 byggda stenhögar så vi byggde en vi med!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan a la Sunday style!
Kramar






MITT I VECKAN

Halloj alla söta!
Vaknade pigg & glad idag så jag struttade till och med upp för att äta en riktig frukost innan jobbet. Yoghurt med färsta frukter & musli och till det en stoor kopp hallonte. Annars har jag svårt att kliva upp den där extra kvarten det tar att sätta sig ner för att äta frukost. Ofta blir det 2 frukter under tiden jag går igenom nattens skörd av mail. Ajabaja! Äter ni frukost varje dag?

Både jag & kärleken tog ledigt tordag, fredag så ikväll åker vi på en liten spontantripp till Öland.

Ha en härlig och alldeles lovely Onsdag!

Kram



REESE WITHERSPOON ♥

Åh vad glad jag blev när jag såg att Reese Witherspoon kommer vara Lindex nya modell i höst. Jag brukar gilla de filmer hon medverkat i, hon är söt som socker & det bästa av allt är att jag blir glad av att se henne! Antagligen kommer hon finnas på varenda busshållsplats i höst så high five för den!


Annars har jag precis kommit hem efter en skön hundpromenad & ska grilla en majskolv. Just nu är det de godaste jag vet. Mumma!

Ha en skön kväll alla fina!

Kram

MÅNDAG

Happy Måndag.
Glad över att semestern är slut. Lycklig över att kliva upp alldeles för tidigt. Glad över att vara tillbaka på jobbet. Glad att det regnar. Lycklig över att sitta i bilkö. Exalterad över att läsa igenom 853 mail. Glad över att räkna ner till helgen, bara 4 dagar kvar. Glad över att vara tillbaka i verkligheten.
Men hallå, det är inte så hemskt, måndag är snart över!


SISTA DAGEN PÅ SEMESTERN

Toodeloo mina vänner!
Göteborg visade sig inte från sin bästa sida när vi körde in mot stan, kanske ett tecken?
Ikväll njuter vi av att vara hemma, Myser med Farbror Augusts te i vår nya röd & vitrandiga tekanna + massa popcorn, mums! Hur härligt är det inte att slänga sig i soffan efter ett tag ute på vift? Jag vill inte alls att kvällen ska ta slut för jag har inte laddat klart batterierna för imorgon. Nu tillbaka tillbaka till filmen, The Depature.
Hoppas ni haft en fin söndag!
Sov gott!

FRÅN SICILIANSK APELSINJUICE TILL GOD MORGON APELSIN

Happy Söndag & God morgon alla glada!
Nu har vi gjort en mellanlandning i Stockholm innan vi styr kosan mot Göteborg. WOW vilken semester vi haft. Härliga morgondopp, sena kvällar på balkongen,
god mat & gott vin, you name it!


Nä nu längtar jag hem till lägenheten, Hurry hurry hurry!

Kramar



SICILIEN

God morgon!
Äntligen lördag och nu sticker vi iväg till varmare breddgrader.
Hello 32C, bikinis, tan lines & margaritas!!

Hoppas ni får en bra helg så ses vi nästa vecka!! :)


DAGEN INNAN ♥

Hej Hopp!
Oj vad timmarna sprang iväg den här morgonen, trodde klockan var 11 men den var visst 13:30 så nu ligger vi lååångt efter schemat. Imorgon flyger vi äntligen iväg till Sicilien och har en hel lista och fixa innan 18:00.
Nu står Jacob i hallen och stampar


Kram på er




SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

Goood morgon bloggisar!
Solen strålar idag också men i stället för en dag på stranden gör vi oss redo för en runda i stan. Vaknade med en snorig näsa & öronont så vad passar inte bättre då än en stoor mjukglass med lakritsströssel?? MUMS!

Vi har haft det jätte härligt i Stockholm hittills. Jacob har fått lekt av sig med barndomsvännerna, spelat beachvolleyboll, solat & badat, åkt båt i skärgården och blivit bjudna på en dundergod mexikanskgryta som vi ska försöka oss på när vi kommer hem.

Vi åkte båt till Kymenö och åt hamburgare på Carlssons bakficka

Tog riktining mot Stora Hanö och åkte förbi riktiga saltkråkan öar.

Båten lyckades slita sig men som tur var hade vi 4 starka karlar som var kvicka & badsugna

Andra kollade på


Ses senare!
Kram

RSS 2.0